Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
I
Irina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kādas firmas garšvielas Jūs iegādāj.?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man sanaca loti labi !!
Cepu 425 °F (man nav Celsija skala krasnij), pirmo stundu apklaju ar folliju, tad nonemu un pievienoju sagrieztus kartupelus ar sald.pipariem un aboliem. Cepu vairak ka 2 stundas, jo man bija pleca gabals(~ 3 kg), kam izgriezu kaulu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dzērājs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ideali, vai Tu Kata, pati visu to izfunktiereji?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
resnaispelmenis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā jau garšīgi, bet liek ar ko grib likt, (: Un jā.. vaig uzrakstīt skaidrāk, savādāk, nekas nelīdz ;D šitais jau ņāāmmm ,... bet padomāt vaig. ! :O
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
agne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cepamtrauku vajag ar vāku?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Teddy mother
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik garšīgi ēd lāčuks! Man prieks
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes