Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Visparastākais cūkgaļas cepetis

2010. gada 11. decembris
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
90 min
1. Cūkgaļu nomazgā, notīra pāris ķiploku daiviņas un daiviņas pārgriež uz pusēm.
Foto: TeddyWife
2. Ja vēlas sagatavot cepeti ātrāk, pārgriež gaļu uz pusēm.
3. Ar nazi dažādās vietās cūkgaļā sataisa caurumiņus, kur ielikt ķiploku pusītes.
4. Apkaisa cūkgaļu ar sāli, pipariem un citām garšvielām cūkgaļai.
Foto: TeddyWife
5. Liek cepamtraukā un to cepeškrāsnī. Es tajā neko neleju iekšā - ne eļļu, ne sviestu, ne ūdeni.Gaļai cepoties, izdalīsies pietiekami daudz šķidruma. Cep apmēram 200 grādos uz stundu - pusotru.
6. Ik pa laikam gaļu apgriež.
Foto: TeddyWife
7. Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem un sautētiem kāpostiem.

Labu apetīti!
Foto: TeddyWife
Uz augšu