Cūkgaļu nomazgā, notīra pāris ķiploku daiviņas un daiviņas pārgriež uz pusēm.
FOTO: TeddyWife
Ja vēlas sagatavot cepeti ātrāk, pārgriež gaļu uz pusēm.
Ar nazi dažādās vietās cūkgaļā sataisa caurumiņus, kur ielikt ķiploku pusītes.
Apkaisa cūkgaļu ar sāli, pipariem un citām garšvielām cūkgaļai.
FOTO: TeddyWife
Liek cepamtraukā un to cepeškrāsnī. Es tajā neko neleju iekšā - ne eļļu, ne sviestu, ne ūdeni.Gaļai cepoties, izdalīsies pietiekami daudz šķidruma. Cep apmēram 200 grādos uz stundu - pusotru.
Ik pa laikam gaļu apgriež.
FOTO: TeddyWife
Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem un sautētiem kāpostiem.