Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Madaras maigā ābolkūka

Madaras maigā ābolkūka

FOTO: Madara

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 4 olas
  • 4 ēd. k. miltu (ar kaudzi)
  • 5 ēd. k. cukura (ar kaudzi)
  • 1 paciņas Mascarpone siera
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlītēs pannas apakšā, pārakaisa ar karoti cukura.
  2. Saputo 4 olas dzeltenumus ar 4 karotēm cukura un naža galu vanilīna.
  3. Pieliek 4 karotes miltu ar lielu kaudzi. Tad samaisa, pievieno Mascarpone sieru.
  4. Atsevišķi saputo olas baltumus. Kad putas stingras, iecilā tās siera un olu masā.
  5. Tad lej visu uz pannas. Cep 200 grādos, kamēr virskārta brūngana. Sanāk tāda mīksta un maiga ābolkūka. Var ēst kā pudiņu kopā ar ķīseli vai arī atsevišķi pārkaisītu ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas