Madaras maigā ābolkūka

2010. gada 5. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Ābolus sagriež šķēlītēs pannas apakšā, pārakaisa ar karoti cukura.
2. Saputo 4 olas dzeltenumus ar 4 karotēm cukura un naža galu vanilīna.
3. Pieliek 4 karotes miltu ar lielu kaudzi. Tad samaisa, pievieno Mascarpone sieru.
4. Atsevišķi saputo olas baltumus. Kad putas stingras, iecilā tās siera un olu masā.
5. Tad lej visu uz pannas. Cep 200 grādos, kamēr virskārta brūngana. Sanāk tāda mīksta un maiga ābolkūka. Var ēst kā pudiņu kopā ar ķīseli vai arī atsevišķi pārkaisītu ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Uz augšu