Madaras maigā ābolkūka

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 4 olas
  • 4 ēd. k. miltu (ar kaudzi)
  • 5 ēd. k. cukura (ar kaudzi)
  • 1 paciņas Mascarpone siera
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Vanilīns

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlītēs pannas apakšā, pārakaisa ar karoti cukura.
  2. Saputo 4 olas dzeltenumus ar 4 karotēm cukura un naža galu vanilīna.
  3. Pieliek 4 karotes miltu ar lielu kaudzi. Tad samaisa, pievieno Mascarpone sieru.
  4. Atsevišķi saputo olas baltumus. Kad putas stingras, iecilā tās siera un olu masā.
  5. Tad lej visu uz pannas. Cep 200 grādos, kamēr virskārta brūngana. Sanāk tāda mīksta un maiga ābolkūka. Var ēst kā pudiņu kopā ar ķīseli vai arī atsevišķi pārkaisītu ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Mandzula 2014. gada 15. oktobris 11:01
Paldies par recepti. Pamēģināju, sanāca ļoti garda! :)
MADARA 2013. gada 26. decembris 17:53
Ļoti,ļoti garšīga vienkarši mana meita izvelejusies īsto!!!
Madara 2013. gada 24. decembris 10:11
MANA KUKA

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize