Vistas filejas pirkstiņi

Sastāvdaļas

  • * Vistas filejas
  • * garšvielas (pie. karijs, Anniņas vistas ēdienu garšviela BEZ SĀLS, u.c. pēc izvēles)
  • *rīvmaize
  • *kokosriektu skaidiņas
  • *olas
  • *piens

Pagatavošana

30 min.
  1. Sastāvdaļu daudzumu nerakstīju, jo tas atkarīgs no tā cik daudz filejas ņemsi. Tātad ņem svaigas, nomazgātas vistas filejas un sagriež strēmelēs (platums pēc izvēles). Strēmeles ieliek bļodā un pievieno kariju, vistas garšvielas bez sāls un kārtīgi iemaisa, tā lai tiek katram gabaliņam. tad citā bļodā sajauc rīvmaizi ar kokosriekstu skaidiņām (attiecībā 1:1 ) un vēl citā bļodā saklapē olu ar mazliet piena. Tad katru strēmeli pamērcē olā un tad apviļā kokosriekstu un rīvmaizes maisījumā. Visus apviļātos gabaliņus liek uz cepešpannas (lai nebūtu jāizmanto eļļa es ieklāju cepamo papīru) un cepj 175 grādos aptuveni 25 -30 minūtes. Šos vistas pirkstiņus var ēst vienu, vai, piemēram, ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi