1. Sīki sagriež sīpolus un eļļā apcep zeltaini brūnus. Vistas fileju sagriež gabaliņos un liek klāt pie sīpoliem un uz lielas uguns apbrūnina. Sīki sagriež vai sarīvē burkānus un pievieno pārējām sastāvdaļām pannā (ugunij nu jau jābūt mazai). Ļauj mazliet pasutināties, tad pievieno sagatavotas gailenes*, pārkaisa kariju, pārējās garšvielas un sāli. Sautē, līdz viss ēdiens gatavs.
2. Kā piedeva vislabāk garšos rīsi, bet var izmantot arī kartupeļus, kuskusu u.c.
3. Gaileņu vietā var izmantot arī citas sēnes, taču nav ne jausmas, kā šis ēdiens varētu tādā gadījumā garšot, jo esmu izmēģinājusi tikai ar gailenēm.
5. * Sagatavotas gailenes - kārtīgi apceptas, izsutinātas. Tātad gailenes pirms tam ir atsevišķi jāapstrādā