Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Bifsteks ar sarkano piparu merci

2010. gada 14. novembris
Foto: Nadina Biondo
Pagatavošana
30 min
1. Panna izkause sviestu, pievieno olivellu un uz augstas liesmas apcep galas skeles 3-4 min katru pusi. Gatavas galasn skeles ieliek slegta tauka un noliek siltuma.Cia panna ielej brendiju un vinu un silta 4 min., beidzoties laikam liesmu samazina uz pusi. Tad pievieno buljonu uzsilda uz lielakas liesmas, lidz paradas burbuli un tad liesmu atkal samazina uz pusi. 1/2 no esosajiem sarkano piparu graudiniem sasmalcina ta, lai izveidojas palieli sadaliti graudi un kopa ar atlikusiem veseliem graudiem ieliek panna esosaja mercite, tulit pat pievieno saldo krejumu un samaisa. Karse uz lenas liesmas lidz mercite sak nedaudz sabiezet.
2. Bifsteka skeles serve uzsilditos skivjos un pari parlej sagatavoto merciti.
3. Pasniedz ar jauktiem lapu salatiem.
4. Labu apetiti!
Uz augšu