Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Viegli pagatavojamas biezpiena bumbiņas

2010. gada 1. novembris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
30 min
1. Olas sakuļ kopā ar cukuru, pievieno biezpienu, pēc tam miltus, kamēr viss ir izveidojies viendabīgā masā.
2. Mīklai jāizveidojas tādai, lai nelīp pie rokām (ja pieliks pārāk daudz miltus, biezpiena bumbiņas sanāks cietas).
3. No mīklas veido apaļas bumbiņas.
4. Uzkausē katliņā eļļu apmēram tik daudz, lai biezpiena bumbiņas varētu noslīgt tajā.
5. Cep eļļā, kamēr tās paliek zeltaini brūnas.
6. Gatavās bumbiņas apkaisa ar pūdercukuru.
7. Labu apetīti!
Uz augšu