Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Filadelfijas siera kūka ar mandeļu skaidiņām un zemenēm

Filadelfijas siera kūka ar mandeļu skaidiņām un zemenēm

FOTO: Sarmīte

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 250 g sviesta cepumu
  • 200 g skābā krējuma
  • 400 g Filadelfijas siera
  • 100 g cukura
  • 2 olas
  • 40 g kartupeļu cietes
  • 5 g vaniļas cukura
  • 1 citrona sula
  • 200 g svaigu zemeņu
  • 200 g mandeļu skaidiņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviesta cepumus smalki sadrupina un samaisa ar sviestu. Pagatavoto cepuma masu liek ar sviestu ieziestā traukā.
    Sviesta cepumus smalki sadrupina un samaisa ar sviestu. Paga...

    FOTO: Sarmīte

  2. Olas sakuļ ar cukuru un pievieno skābo krējumu, Filadelfijas sieru, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti, citrona sulu un samaisa viendabīgā masā.
    Olas sakuļ ar  cukuru un pievieno skābo krējumu, Filadelfija...

    FOTO: Sarmīte

  3. Masu liek traukā uz cepuma masas, izlīdzina un pa virsu pārkaisa mandeļu skaidiņas.
    Masu liek traukā  uz cepuma masas, izlīdzina un pa virsu pār...

    FOTO: Sarmīte

  4. Liek cepties cepeškrāsnī 30-40 min 180 grādos. Atdzisušo kūku izrotā ar svaigām zemenēm. Lai kūka nebūtu tik sausa ieteiktu pirms zemenēm kūkai pārliet zemeņu mērci ( ko iespējams iegūt atsaldējot sasaldētas zemenes).
    Liek cepties cepeškrāsnī 30-40 min 180 grādos. Atdzisušo kūk...

    FOTO: Sarmīte

  5. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas