Filadelfijas siera kūka ar mandeļu skaidiņām un zemenēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 250 g sviesta cepumu
  • 200 g skābā krējuma
  • 400 g Filadelfijas siera
  • 100 g cukura
  • 2 olas
  • 40 g kartupeļu cietes
  • 5 g vaniļas cukura
  • 1 citrona sula
  • 200 g svaigu zemeņu
  • 200 g mandeļu skaidiņu

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviesta cepumus smalki sadrupina un samaisa ar sviestu. Pagatavoto cepuma masu liek ar sviestu ieziestā traukā.
    Sviesta cepumus smalki sadrupina un samaisa ar sviestu. Paga...
  2. Olas sakuļ ar cukuru un pievieno skābo krējumu, Filadelfijas sieru, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti, citrona sulu un samaisa viendabīgā masā.
    Olas sakuļ ar  cukuru un pievieno skābo krējumu, Filadelfija...
  3. Masu liek traukā uz cepuma masas, izlīdzina un pa virsu pārkaisa mandeļu skaidiņas.
    Masu liek traukā  uz cepuma masas, izlīdzina un pa virsu pār...
  4. Liek cepties cepeškrāsnī 30-40 min 180 grādos. Atdzisušo kūku izrotā ar svaigām zemenēm. Lai kūka nebūtu tik sausa ieteiktu pirms zemenēm kūkai pārliet zemeņu mērci ( ko iespējams iegūt atsaldējot sasaldētas zemenes).
    Liek cepties cepeškrāsnī 30-40 min 180 grādos. Atdzisušo kūk...
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

jautājums 2011. gada 18. novembris 12:28
Kas ir sviesta cepumi?
Evcis 2011. gada 14. februāris 07:50
Piebildei - es sviestu izkausēju un sajaucu ar cepumiem...
Evcis 2011. gada 14. februāris 07:48
Kūka izdevās vienkārši lieliska... PALDIES Sarmītei!!! :)) Es gan ņēmu visu dubultā, jo bija lielā forma... kūka ļoooti garšoja arī izlepušajiem... :)))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize