1. Sviesta cepumus smalki sadrupina un samaisa ar sviestu. Pagatavoto cepuma masu liek ar sviestu ieziestā traukā.

Foto: Receptes.lv
2. Olas sakuļ ar cukuru un pievieno skābo krējumu, Filadelfijas sieru, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti, citrona sulu un samaisa viendabīgā masā.

Foto: Receptes.lv
3. Masu liek traukā uz cepuma masas, izlīdzina un pa virsu pārkaisa mandeļu skaidiņas.

Foto: Receptes.lv
4. Liek cepties cepeškrāsnī 30-40 min 180 grādos. Atdzisušo kūku izrotā ar svaigām zemenēm. Lai kūka nebūtu tik sausa ieteiktu pirms zemenēm kūkai pārliet zemeņu mērci ( ko iespējams iegūt atsaldējot sasaldētas zemenes).

Foto: Receptes.lv