Pasta ar ziedkapostiem

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Makatoni (iisie) pec velesanas (uz 2 personam 160-200gr)
  • 1 /2 no videja ziedkaposta
  • 1 neliels sipols
  • 1 kiploka daivina
  • 2 -3 nelieli tomati
  • 200 ml sausais baltvins
  • Peproncino (pec velesanas)
  • Rivets parmezana siers
  • 2 -3 ed.kar. olivella

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarseta panna (ar augstam malam) ielej olivellu, iemet kiploka daivinu un smalki sagrieztu sipolu. Visu maisa uz merenas liesmas, tad pievieno ziedkopas sagrieztu diedkapostu, kubinos sagrieztu tomatu bez mizinas, peperoncino, sarivetu parmezana sieru, uzlej viinu uzliek vaku un sutina 15-20min. Pec tam pusi vai nedaudz vairak no ziedkapostiem iznem no pannas kaadaa traucinaa un noliek malina, atlikuso pannas sastavu sablendere. Tad ielej atpakal pannaa un pievieno 1/2 glazes udeni, pievieno malinaa noliktos ziedkapostus, uzliek vaku un pasutina vel 5 min. Izvara makaronus, nokaas un bez jebkaadas skalosanas zen jebkaada uudans pievieno pannaa esosajai salsai. Uzliek vaaku uz 1-2min., lai ievelkas drusku.
  2. Pasniedz tuuliit ar paarkaisiitu parmezaana sieru.
  3. Labu apetiiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni