Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti ķirbji ar ingveru

Marinēti ķirbji ar ingveru

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma
  • Marinādei:
  • 200 ml etiķa (12%)
  • 400 ml ūdens
  • 1 svaiga ingvera sakne, sagriezta apm. 3x3 cm lielos gabalos
  • 1 kanēļa standziņa
  • 1 tējk. sāls
  • 10 krustnagliņas
  • 1 anīsa zvaigzne
  • 400 ml Dansukker baltā smalkā cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Marinādes sastāvdaļas saliek katliņā un uzvāra. Pievieno ķirbja kubiņus un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes.
  2. Izņem ķirbja kubiņus no marinādes un saliek karstās, tīrās burkās. Tad pārlej tiem pāri marinādi, pilnībā noklājot kubiņus.
  3. Aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.
  4. Pasniedz ar medījumiem, liellopu gaļu vai pamatīgi nobriedušu sieru.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA