Marinēti ķirbji ar ingveru

Sastāvdaļas

  • 500 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma
  • Marinādei:
  • 200 ml etiķa (12%)
  • 400 ml ūdens
  • 1 svaiga ingvera sakne, sagriezta apm. 3x3 cm lielos gabalos
  • 1 kanēļa standziņa
  • 1 tējk. sāls
  • 10 krustnagliņas
  • 1 anīsa zvaigzne
  • 400 ml Dansukker baltā smalkā cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. Marinādes sastāvdaļas saliek katliņā un uzvāra. Pievieno ķirbja kubiņus un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes.
  2. Izņem ķirbja kubiņus no marinādes un saliek karstās, tīrās burkās. Tad pārlej tiem pāri marinādi, pilnībā noklājot kubiņus.
  3. Aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.
  4. Pasniedz ar medījumiem, liellopu gaļu vai pamatīgi nobriedušu sieru.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Daina 24. februāris 07:51
Kâ marinêt kirbjus âbolu sulâ ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi