Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Stipro ļaužu medus kūka

2010. gada 25. oktobris
Foto: Madara
Pagatavošana
30 min
1. Uz lēnas uguns katliņā izkausē medu, un pievieno tējkaroti sodas.
2. Katliņš jāņem dziļāks, jo pievienojot sodu, viss nāks uz augšu.
3. Tad pievieno 3 sakultas olas, un visam katliņā vajadzētu noplakt.
4. katliņu noņem no plīts, un pievieno 2,5 glāzes miltu.
5. Visu samaisa.
6. Tad ņem mīklu un pēc iespējas plānākā slānī klāj uz plāts.
7. Cep vidēji 4 minūtes.
8. No mīklas sanāk vairākas kārtas!
9. Tad sagatavo krēmu - samaisot krējumu ar cukuru!
10. Ņem saceptās kārtas un starp tām smērē pagatavoto krēmu!
11. Garšo pēc iistas medus kūkas! :)
12. Nosaukums radies tāpēc, ka tā ir mana pirmā medus kūka, un kā redzams kārtas nav sanākušas tik skaistas un plānas kā veikalā, bet garšo tiešām kā īsta kūka, it īpaši nākamajā dienā! :)
13. Labu apetīti visiem! :)
Uz augšu