Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Vienkāršais borščs

Vienkāršais borščs

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas cauraudzīša
  • 1 maza kāpostgalviņa
  • 2 burkāni
  • 8 kartupeļi
  • 1 bundžiņa tomātu savā sulā
  • 0.5 l marinētu biešu
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Citronskābe
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

127 min.
  1. Cūkgaļu vāra, liek klāt sīpolu (veselu), sarīvētus uz sakņu rīves burkānus, sāli, piparus, lauru lapu.
  2. Kad gaļa mīksta, liek klāt sašķērētus kāpostus, pēc 15 minūtēm - kubiņos sagrieztus kartupeļus.
  3. Kad zupa gandrīz gatava, pieliek klāt sasmalcinātus tomātus, bietes un citronskābi. Ja zupa tomēr par skābu, pievieno cukuru.
    Pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Kad zupa gandrīz gatava, pieliek klāt sasmalcinātus tomātus,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas