Vienkāršais borščs

Vienkāršais borščs
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas cauraudzīša
  • 1 maza kāpostgalviņa
  • 2 burkāni
  • 8 kartupeļi
  • 1 bundžiņa tomātu savā sulā
  • 0.5 l marinētu biešu
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Citronskābe

Pagatavošana

127 min.
  1. Cūkgaļu vāra, liek klāt sīpolu (veselu), sarīvētus uz sakņu rīves burkānus, sāli, piparus, lauru lapu.
  2. Kad gaļa mīksta, liek klāt sašķērētus kāpostus, pēc 15 minūtēm - kubiņos sagrieztus kartupeļus.
  3. Kad zupa gandrīz gatava, pieliek klāt sasmalcinātus tomātus, bietes un citronskābi. Ja zupa tomēr par skābu, pievieno cukuru.
    Pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Kad zupa gandrīz gatava, pieliek klāt sasmalcinātus tomātus,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Elizabeth 2013. gada 26. janvāris 16:12
Loti garshiigi un viehli

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi