Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas kakla karbonāde konjaka (ruma) mērcē ar ceptiem puķķāpostiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Rozmarīns
  • Timiāns
  • Cūkgaļas kakla karbonāde sagriezta 3-5 mm šķēlēs
  • Rums vai konjaks
  • Asais apaļais pipariņš (jeb tā saucamā kalabrijas viagra)
  • Puķkāposti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Puķkāpostus nomazgā, ielik katlā, pievieno sāli un novāra.
  2. Tikmēr pannu uzkarsē, ieber sāli, timiānu rozmarīnu un uzliek cukgaļas gaļas šķēlītes. Virsū atkal uzber sāli. Kad gaļa ir apbruninājusies aplej gaļu ar 50 g ruma un uzmet aso pipariņu. gaļu visu laiku griež uz vienu un otru pusi.
  3. Kad gaļa gatava apcep arī puķkāpostus.
  4. Kā svaigo piedevu izmanto mazos apaļos tomātiņus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA