Cūkgaļas kakla karbonāde konjaka (ruma) mērcē ar ceptiem puķķāpostiem

5 1

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Rozmarīns
  • Timiāns
  • Cūkgaļas kakla karbonāde sagriezta 3-5 mm šķēlēs
  • Rums vai konjaks
  • Asais apaļais pipariņš (jeb tā saucamā kalabrijas viagra)
  • Puķkāposti

Pagatavošana

20 min.
  1. Puķkāpostus nomazgā, ielik katlā, pievieno sāli un novāra.
  2. Tikmēr pannu uzkarsē, ieber sāli, timiānu rozmarīnu un uzliek cukgaļas gaļas šķēlītes. Virsū atkal uzber sāli. Kad gaļa ir apbruninājusies aplej gaļu ar 50 g ruma un uzmet aso pipariņu. gaļu visu laiku griež uz vienu un otru pusi.
  3. Kad gaļa gatava apcep arī puķkāpostus.
  4. Kā svaigo piedevu izmanto mazos apaļos tomātiņus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni