Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vārīts fazāns

Vārīts fazāns

FOTO: Līga

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 fazāns
  • 3 l ūdens
  • 1 sīpols
  • 2 pētersīļa saknes
  • 1 liels burkāns
  • Sāls
  • Mērcei
  • 40 g sviesta vai tauku
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 2 ēdamkarotes saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Fazānu noplūkā, izņem iekšas, izmazgā un sagriež gabalos. Vāra uz mazas uguns ( jaunu fazānu 1- 1,5 stundas, vecu - 3 stundām ). Sāli, sīpolus, burkānus un pētersīļa sakni pievieno aptuveni 30 minūtes pirms gatavības beigām ( var likt veselus vai sagrieztus). Gatavo gaļu liek traukā, pārlej buljonu un pārkaisa zaļumus. Pasniedz ar mērci un rīsiem.
  2. Mērce: Miltus apcep sviestā, pievieno 0,57 glāzes buljona, pagaršo un pievieno garšvielas un sāli. Pievieno saldo krējumu un uzvāra.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas