Vārīts fazāns

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 fazāns
  • 3 l ūdens
  • 1 sīpols
  • 2 pētersīļa saknes
  • 1 liels burkāns
  • Sāls
  • Mērcei
  • 40 g sviesta vai tauku
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 2 ēdamkarotes saldā krējuma

Pagatavošana

180 min.
  1. Fazānu noplūkā, izņem iekšas, izmazgā un sagriež gabalos. Vāra uz mazas uguns ( jaunu fazānu 1- 1,5 stundas, vecu - 3 stundām ). Sāli, sīpolus, burkānus un pētersīļa sakni pievieno aptuveni 30 minūtes pirms gatavības beigām ( var likt veselus vai sagrieztus). Gatavo gaļu liek traukā, pārlej buljonu un pārkaisa zaļumus. Pasniedz ar mērci un rīsiem.
  2. Mērce: Miltus apcep sviestā, pievieno 0,57 glāzes buljona, pagaršo un pievieno garšvielas un sāli. Pievieno saldo krējumu un uzvāra.

Komentāri

Jebrejs 2015. gada 30. maijs 14:10
Mīļie cilvēciņi, liels paldies katram par savu recepti, pieredzi un vēlmi mums kaut ko labu pateikt priekšā!
Ja mums ir trāpijies fazāna, tas jau ir brīnišķīgi.
Mums izdosies!
Sandra 2010. gada 24. decembris 18:12
man liekas,ka tā tiešam nav diez ko orģināla recepte,bet nevienu citu neatradu.Vai tiešām neviens neviens nezin,kā pagatavot meža putnu gaļu?!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni