Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Laša - zivju uzkoda

Laša - zivju uzkoda

FOTO: Depositphotos

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g svaiga laša
  • 1 mazs sīpoliņš, ja vēlās
  • Sāls vai 1 ēd. k. sāļās sojas mērces (bet tas lasis iekrāsosies tumšā tonī)
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. svaigi spiestas citronu sulas
  • 2 ēd. k. kaperu
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež lasi šķēlītēs, kādas nu kuram patīk.
  2. Ja vēlās ar sīpolu, tad to smalki sakapā. Sasmalcina dilles.
  3. Visas satāvdaļas - lasi, dilles, olīveļļu, citronu sulu, kaperus - savieno, kārtīgi sajauc un vismaz uz pusstundu ievieto ledusskapī.
  4. Pasniedz uz svaigas vai grauzdētas maizes. Labi garšo arī ar rīsiem un zaļiem salātiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas