Laša - zivju uzkoda

3 1
Laša - zivju uzkoda
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g svaiga laša
  • 1 mazs sīpoliņš, ja vēlās
  • Sāls vai 1 ēd. k. sāļās sojas mērces (bet tas lasis iekrāsosies tumšā tonī)
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. svaigi spiestas citronu sulas
  • 2 ēd. k. kaperu
  • Dilles

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež lasi šķēlītēs, kādas nu kuram patīk.
  2. Ja vēlās ar sīpolu, tad to smalki sakapā. Sasmalcina dilles.
  3. Visas satāvdaļas - lasi, dilles, olīveļļu, citronu sulu, kaperus - savieno, kārtīgi sajauc un vismaz uz pusstundu ievieto ledusskapī.
  4. Pasniedz uz svaigas vai grauzdētas maizes. Labi garšo arī ar rīsiem un zaļiem salātiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas