Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ananāsi ar vēžu astīšu pildījumu

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g jūras vēžu astīšu vai lielo garneļu
  • 100 g saldētu vai svaigu dārzeņu maisījuma
  • 2 mini ananāsi
  • 3 ēdamkarotes eļļas, 1-2 tējkarotes karija
  • ½ tējk. sāls
  • ¼ tējk. balto piparu
  • 100 g zivju buljona (kubiņš + ūdens)
  • 100 -200 g saldā krējuma
  • 125 g rīsu
  • Estragons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Atkausē saldētas vēžu astītes, noloba un notīra svaigas. Atkausē saldētos dārzeņus, notīra un sasmalcina svaigos. Ananāsus gareniski pāršķeļ uz pusēm. Mīkstumu izņem, sagriež kubiņos. Mizas saglabā. Dārzeņus apbrūnina nelielā eļļas daudzumā. Pievieno kariju, sāli un piparus. Pielej buljonu un vāra, līdz šķidrums iztvaikojis. Krējumu saputo, pievieno dārzeņiem. Ja vajadzīgs, pievieno sāli un piparus. Rīsus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Rīsos iemaisa ananāsa gabaliņus. Atlikušajā eļļā apbrūnina vēžu astītes. Ananāsu mizas pilda ar rīsiem un vēžu astītēm vai lielajām garnelēm. Pārlej ar karija mērci, apkaisa ar estragonu. Pasniedz ar dažādu šķirņu salātu lapiņām. Atlikušo mērci var pasniegt atsevišķā trauciņā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA