Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Maizes un biezpiena saldējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 šķēles rupjmaizes vai baltmaizes
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 paciņa saldā biezpiena
  • 1 /2 glāzes piena
  • 3 ēdamkarotes ogu vai ābolu ievārījuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjmaizi vai baltmaizi sagriež mazos kubiņos un mazliet apcep sviestā. Biezpienu sakuļ kopā ar pienu, līdz izveidojas vieglas putas, un saliek bļodiņās. Biezpienam virsū uzber apcepto rupjmaizi vai baltmaizi un uzliek ievārījumu. Parastajam biezpienam jāpievieno 3 tējkarotes cukura.
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas