Maizes un biezpiena saldējums

Sastāvdaļas

  • 3 šķēles rupjmaizes vai baltmaizes
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 paciņa saldā biezpiena
  • 1 /2 glāzes piena
  • 3 ēdamkarotes ogu vai ābolu ievārījuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjmaizi vai baltmaizi sagriež mazos kubiņos un mazliet apcep sviestā. Biezpienu sakuļ kopā ar pienu, līdz izveidojas vieglas putas, un saliek bļodiņās. Biezpienam virsū uzber apcepto rupjmaizi vai baltmaizi un uzliek ievārījumu. Parastajam biezpienam jāpievieno 3 tējkarotes cukura.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi