Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Havaju salas pica

Havaju salas pica
No viena picas mīklas miksa paciņas sanāk divas šādas picas. Picas pildījums šeit paredzēts vienai picai, tādēļ, ja esat iecerējuši taisīt divas, tad jāņem divreiz vairāk sastāvdaļu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vidējas vistas filejas
  • Garšvielas vistas gaļai
  • Konservēti ananāsi gabaliņos (mazā bundža)
  • 200 - 250 g siera
  • Picas mīklas mikss
  • Kečups
  • 210 ml ūdens
  • 40 g kausēta sviesta
  • Mazliet miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ber picas miksu bļodā, pielej klāt ūdeni un pieliek kausēto sviestu (uz miksu paciņām parasti raksta, lai pievieno augu eļļu, bet esmu pārbaudījusi, ka tad mīkla sanāk ļoti ķepīga).
  2. Sajauc un samīca viendabīgu mīklu līdz tā vairs nelīp pie rokām. Noliek to siltā vietā atpūsties.
  3. Vistas fileju sagriež apmēram 2 cm biezos gabaliņos un samaisa ar garšvielām.
  4. Sarīvē sieru un nolej lieko šķidrumu no ananāsiem.
  5. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 - 210 grādiem.
  6. Ņem pusi no mīklas un uz cepampapīra izrullē plānu picas kārtu cepešplāts formā (var būt nepieciešami milti, lai mīkla neliptu pie mīklas ruļļa).
  7. Picu apsmērē ar plānu kārtiņu kečupa, vienmērīgi uzbārsta rīvēto sieru.
  8. Tad kārto vistas filejas gabaliņus tā, lai starp tiem ir atstarpes.
  9. Pa visu picu bagātīgi saliek ananāsus, vēlams starp filejas gabaliņiem. Ja vēlas var uzbērt pa virsu kādas iecienītas garšvielas, bet es parasti neko nelieku.
    Pa visu picu bagātīgi saliek ananāsus, vēlams starp filejas...
  10. Picu cep cepeškrāsnī kādas 15 - 20 minūtes līdz maliņas apbrūnējušas un vistas fileja gatava.
  11. Nedaudz atdzesē un griež tik gabalos, cik ēdāju.
  12. Lai labi garšo!

Pamatēdieni

Jaunākās receptes