Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēts jūras asaris tomātu mērcē (c) sirmais

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jūras asari - 3 gab
  • Ķiploks - 4 daivas
  • Pipari - 1 šķipsna
  • Olīveļļa - 3 tējkarotes
  • Sastāvdaļas tomātu mērcei
  • Rozmarīns - 2 zariņi (izplūkt, lai paliek tikai lapas)
  • Olīveļļa - 2 ēdamkarotes
  • Tomāti, lieli - 3 gab
  • Cukurs - 1 tējkarote
  • Sāls - pēc garšas
  • Pipari - 1 šķipsna
  • Baziliks - 1 buntīte vai pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Liek karsēties cepeškrāsni, uz 210C
  2. Tad no sākuma gatavo tomātu mērci, kas ir ēdiena svarīgākā sastāvdaļa. Rozmarīnu sasmalcina un liek uz pannas ar sasmalcinātiem ķiplokiem, apcep bez taukiem, tad pielej eļļu.
  3. Tomātus sagriež lielos gabalos un liek karstajā eļļā cepties. Pieber cukuru, sāli un piparus. Kad tomāti apsautējušies un jūk ārā, tos sastampā, lai ir putra. Pannu noņem no plīts, piegriež baziliku.
  4. Tālāk - zivs cepšana.
  5. Zivij noņem zvīņas un iztīra. Ieslīpi iegriež sānus, lai labāk sasūcas mērce un garšvielas. Uzber sāli un piparus. Zivi apslaka ar olīveļļu, liek cepešpannā, kurā ielieta sagatavotā tomātu mērce, un liek sakarsētajā cepeškrāsnī 210C temperatūrā. Cep 15-20 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA