2. Tad no sākuma gatavo tomātu mērci, kas ir ēdiena svarīgākā sastāvdaļa. Rozmarīnu sasmalcina un liek uz pannas ar sasmalcinātiem ķiplokiem, apcep bez taukiem, tad pielej eļļu.
3. Tomātus sagriež lielos gabalos un liek karstajā eļļā cepties. Pieber cukuru, sāli un piparus. Kad tomāti apsautējušies un jūk ārā, tos sastampā, lai ir putra. Pannu noņem no plīts, piegriež baziliku.
4. Tālāk - zivs cepšana.
5. Zivij noņem zvīņas un iztīra. Ieslīpi iegriež sānus, lai labāk sasūcas mērce un garšvielas. Uzber sāli un piparus. Zivi apslaka ar olīveļļu, liek cepešpannā, kurā ielieta sagatavotā tomātu mērce, un liek sakarsētajā cepeškrāsnī 210C temperatūrā. Cep 15-20 minūtes.