Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Banānu tiramisu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • *400 g vājpiena biezpiena
  • *350 g Maskarpones siera
  • *3 ē.k. tumšā ruma
  • *80 g cukura
  • *8 ē.k. espresso kafijas
  • *2 ē.k. Kahlua liķiera
  • *150 g cepumi (dāmu pirkstiņi)
  • *4 šķēlēs sagriezti banāni
  • *2 ē.k. tumšā kakao pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Viegli saputo biezpienu, Maskarpones sieru, rumu un pusi no cukura.
  2. Karstā espresso izšķīdina atlikušo cukuru. Tad pieliek Kahlua liķieru un ļauj atdzist.
  3. Kafijas un liķiera maisījumā mērcē cepumus. Izliek ar cepumiem veidni ar augstām malām. Lej pāri saputoto biezpiena un siera masu. Liek pusi banānu šķēļu virs krēma. Atkārto šo procesu vēlreiz. Pēdējo krēma klājumu lej virspusē. Tad pārkaisa virsmu ar biezu kakao pulvera kārtu. Uz pāris stundām liek ledusskapī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA