Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gardās vakariņas

Gardās vakariņas

FOTO: Arta Julika

Vienkārši, ātri un ļoti gardi =)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 3 vidēji kartupeļi
  • 3 -5 ēd.karotes konservētas kukurūzas
  • Brokolis (pēc izvēles)
  • 2 vidēji burkāni
  • 1 /2 sarkanā paprika
  • 1 /2 zaļā paprika
  • Mazs sīpols
  • Malti melnie pipari
  • Tomāts (dekorēšanai)
  • Makreles (parasti lieku lasi, šoreiz paeksperimentēju :) )
  • Var pielikt arī baklažānu vai kādu citu sev tīkamu dārzeni
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus griežam ripiņās, burkānus tāpat (burkānus griežu ar speciālu, robotu nazi, tad tie iegūst skaistas rieviņas - tīri dekoratīvs moments, der arī parasts nazis), papriku griežam mazos kubiciņos, vai plānās garenās šķēlītēs, sīpolu - kā vien sirds kāro, broloki laužam mazos gabaliņos, ja liekam makreles tad tās nav jāgriež, bet, ja liekam lasi, tad to griežam apmēram kartupeļu šķēlīšu lieluma gabaliņos.
    Kartupeļus griežam ripiņās, burkānus tāpat (burkānus griežu...

    FOTO: Arta Julika

  2. Uzkarsētā pannā (vēlams izmantot vokpannu un nelietot eļļu (bet tas nav obligāti)), liekam burkānu ripiņas, pēc tam kartupeļu ripiņas, brokoļu un sīpolus, tad kukurūzu, papriku un zivi, kad viss jau gandrīz gatavs pārkaisam ar melnajiem pipariem. Un lai tīkami ne tikai vēderam, bet acīm arī dekorējam ar svaigu tomātu šķēlītēm.
  3. Labu apetīti! =)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes
| 8. jūlijs 16:52 8.07 16:52
10 iemesli, kāpēc nemitīgi gribas ēst
Kā to labot?
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas