Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu+ingvera ievārījums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 400 ml ūdens
  • 3 citroni
  • 2 kg ābolu
  • Īkšķa lieluma gabaliņš svaiga ingvera
  • 600 g ievārījuma cukura 1:3
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Lej katlā ūdeni,kam pievieno smalki sarīvētu citrona miziņu un to sulu. Ābolus nomizo,izņem serdes, sagriež nelielos gabaliņos.Katlā liek sagrieztos ābolus un uzvāra.
  2. Pievieno sīki sakapātu ingveru un cukuru. Visu uz lēnas uguns vāra, līdz āboli mīksti un gabaliņi vidū vairs nav skābi. Tad atkarīgs no ābolu šķirnes, bet 20 minūtēm vajadzētu būt pietiekami.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA