Sālītas garšvielas ziemai

Sastāvdaļas

  • 1 kg sīpoli
  • 3 kg burkāni
  • 200 g selerija(arī sakne)
  • 200 g pētersiļi(arī sakne)
  • 200 g puravi
  • 200 g dilles
  • 1.5 kg tomāti
  • 1 kg sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. burkānus, saknes sarīvē uz rupjas rīves,
  2. sīpolus un tomātus ripās
  3. (es to veicu ar virtuves kombainu)
  4. zaļumus sagriež.
  5. visu samaisa ar sāli un pilda burkās- aromāts brīnišķīgs!
  6. iznāk apmēram vvairāk kā 3l burka.
  7. pievienoju zupām, mērcēm utt. pēc tam sāli vairs nelieku.

Komentāri

Ieva 2011. gada 15. augusts 11:11
šis ir labs! mēs liekam klāt arī tomātus, ķiplokus, baziliku u.c. garšaugus (kuri tobrīd ir dārzā) glabājas lieliski. Sali par maz nevar likt, savādāk viss ies pa gaisu. Esam iesaukuši par Mājas vegetu!
Vera Dālberga 2010. gada 2. oktobris 16:56
Sāls nugan daudz par daudz!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi