1. Salmiņos sarīvē kartupeļus un burkānus, liek zupas katlā vārīties vidēji 10 minūtes.

Foto: Agnese Arne-Kapče
2. Pa to laiku sasmalcina sīpolus, apcep olīveļļā zeltaini brūnus.

Foto: Agnese Arne-Kapče
3. Pievieno gubiciņos sagrieztu kūpināto gaļiņu - visu apcep.

Foto: Agnese Arne-Kapče
4. Turpat pievieno daļēji atlaidinātas sēnītes (pirms saldēšanas jau apceptas ar sāli, bez taukiem) - atkausē un apcep.

Foto: Agnese Arne-Kapče
5. Iegūto masu pievieno burkāniem un kartupeļiem, kas 10 minūtes jau vārījušies. Labākai garšai pievieno sēņu buljonu. Visu pavāra vēl 10-15 minūtes. Pasniedz ar skābu krējumu un pārkaisa ar dillītēm.
Labu apetīti!