Mellnais princis

Sastāvdaļas

  • 217 g milti
  • 267 g cukurs
  • 1.5 gab olas
  • 335 g skābais krējums
  • 47 g kakao
  • 5 g cepamais pulveris vai soda
  • 1 /2 gab. citrona
  • 50 g putukrējums-cukurs
  • 400 g saldais krējums 35%
  • 70 g citrona miziņa
  • 17 g zelantins
  • Nedaudz udens
  • 100 g dzērveņu ievārījums

Pagatavošana

150 min.
  1. Biskvīts-olas ar pusi cukura puto tik ilgi kamēr izveidojas stingras putas, tad pievieno citrona sulu
  2. Otrā traukā puto atlikušo cukuru ar skābo krejumu
  3. Abas masas savieno kopā un tad iecilā izsijātus miltus un kakao, un sodu un visu samaisa.
  4. Izcep 3 biskvīta ripas.
  5. Kamēr biskvīts cepas, pagatavo putukrējumu.
  6. Ripas savieno ar putukrējumu un ievārījumu, virsmai un sānu malas pārklāj ar putukrējumu
  7. Apber malas un sānus ar biskvīta drumstalām.Torti var rotāt pēc sirds patikas
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi