1. Kaltētos tomātus izņem no burciņas un sagriež mazos gabaliņos. Ja ir kaltēti tomāti, tad tiem pārlej pāri verdošu ūdeni un patur 10-15 minūtes.
2. Svaigos tomātus sagriež mazos gabaliņos. Tomātiem var novilkt miziņu, tos pārlejot ar verdošu ūdeni un iegriežot ar nazi ātri nomizot. Sīpolu un ķiploka daiviņu sasmalcina. Uzkarsē pannu, ielej eļļu un apcep 2-3 minūtes sīpolus, ķiplokus un tomātus.
3. Olas nomazgā un iesit bļodā. Sakuļ ar dakšu vai putojamo otu, pievieno sāli, piparus un atjauc ar 5 ēdamkarotēm ūdens. Sieru sarīvē un ber olu masā.
4. Sakultās olas lej uz pannas, pa virsu liek timiāna zariņus. Pannai uzliek vāku un cep zeltainu.
5. Pasniedz ar svaigiem tomātiem gurķiem.