1. Paprikai nogriež cepurīti un iztīra to no sēkliņām.

Foto: marika jasa
2. Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztu sīpolu, piparus, sāli, gaļas kopējo garšvielu vai pēc izvēles. Kārtīgi sajauc un "samīca".

Foto: marika jasa
3. Piparus pilda ar malto gaļu un liek cepamtraukā.

Foto: marika jasa
4. Atsevišķā traukā ielej ūdeni un pievieno ketčupu, pieber sāli un samaisa.

Foto: marika jasa
5. To visu uzlej virsū pildītajai paprikai cepamtraukā, tā lai šķidrums nosedzas līdz pusei, uzliek virsū vāku un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem un uz kādām 30 minūtēm aptuveni.
6. Paprika izsautējās un ir gatavs.
Labu apetīti

Foto: marika jasa