Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta paprika ar malto gaļu

Pildīta paprika ar malto gaļu

FOTO: marika jasa

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa (cūkgaļas)
  • Paprika
  • Ketčups
  • Sīpols
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Paprikai nogriež cepurīti un iztīra to no sēkliņām.
    Paprikai nogriež cepurīti un iztīra to no sēkliņām.

    FOTO: marika jasa

  2. Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztu sīpolu, piparus, sāli, gaļas kopējo garšvielu vai pēc izvēles. Kārtīgi sajauc un "samīca".
    Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztu sīpolu, piparus, sāli...

    FOTO: marika jasa

  3. Piparus pilda ar malto gaļu un liek cepamtraukā.
    Piparus pilda ar malto gaļu un liek cepamtraukā.

    FOTO: marika jasa

  4. Atsevišķā traukā ielej ūdeni un pievieno ketčupu, pieber sāli un samaisa.
    Atsevišķā traukā ielej ūdeni un pievieno ketčupu, pieber sāl...

    FOTO: marika jasa

  5. To visu uzlej virsū pildītajai paprikai cepamtraukā, tā lai šķidrums nosedzas līdz pusei, uzliek virsū vāku un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem un uz kādām 30 minūtēm aptuveni.
  6. Paprika izsautējās un ir gatavs.

    Labu apetīti
    Paprika izsautējās un ir gatavs.

Labu apetīti

    FOTO: marika jasa

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas