Pildīta paprika ar malto gaļu

3 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa (cūkgaļas)
  • Paprika
  • Ketčups
  • Sīpols
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Paprikai nogriež cepurīti un iztīra to no sēkliņām.
    Paprikai nogriež cepurīti un iztīra to no sēkliņām.
  2. Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztu sīpolu, piparus, sāli, gaļas kopējo garšvielu vai pēc izvēles.. Kārtīgi sajauc un "samīca" :)
  3. Piparus pilda ar malto gaļu un liek cepamtraukā.
  4. Atsevišķā traukā ielej ūdeni un pievieno ketčupu, piebēr sāli un samaisa.
  5. To visu uzlej virsū pildītajai paprikai cepamtraukā, tā lai šķidrums nosedzas līdz pusei, uzliek virsū vāku un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem un uz kādām 30 min aptuveni..
  6. Paprika izsautējās un ir gatava!
    Paprika izsautējās un ir gatava!

Komentāri

Dagnija 2012. gada 9. jūlijs 20:26
IR tīri laba recepte. Taisīju ar mazliet uzlabojumiem, bet kopmā nav ne vainas :) Klāt pieliku rīvēta siera cepurīti ar zaļumiem,vārīju katliņā, gaļa bija ar iepriekš novārītiem rīsiem sajaukta :) Atsauksmes bija labas! :)
Dainis 2012. gada 27. janvāris 20:28
izmeginaju sanaca un garsigi
normunds 2011. gada 12. februāris 16:34
a kpc pa virsu nelikat sieru uz reiz butu savadaka garsa.ja atjauc kecupu ar udeni tad jau varar majonezi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni