Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Svaigā siera kūka ar ķiršu ievārījumu

Svaigā siera kūka ar ķiršu ievārījumu

FOTO: Madara

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 120 g sviesta
  • 300 g cepumu
  • 2 ēd. k. liķiera
  • Pildījumam:
  • 1 glāze ķiršu ievārījuma
  • 500 g krējumsiera
  • 500 g vājpiena biezpiena
  • 300 g saldā krējuma
  • 120 g cukura
  • 2 ēd. k. citrona sulas
  • 6 tējk. želatīna
  • Virsai:
  • 100 g bezē cepumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Mīkstu sviestu sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un liķieri. Masu piespiežot, klāj tortes veidnē, kam var noņemt malu, un noliek aukstumā.
    Mīkstu sviestu sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un liķieri....

    FOTO: Madara

  2. 4 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna pievieno krējumsieram, kas sajaukts ar saberztu biezpienu un cukuru, citrona sulu. Iemaisa saputotu saldo krējumu.
    4 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna pievieno krējum...

    FOTO: Madara

  3. 1/3 masas liek veidnē virs ieklātās pamatnes
    1/3 masas liek veidnē virs ieklātās pamatnes

    FOTO: Madara

  4. Pārklāj ar ievārījumu, kam pievienotas 2 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna.
    Pārklāj ar ievārījumu, kam pievienotas 2 tējk. uzbriedināta...

    FOTO: Madara

  5. Virsū liek pārējo putoto masu, un uz dažām stundām liek ledusskapī sastingt.
  6. Izņemtu no veidnes, pārkaisa ar sadrupinātiem bezē cepumiem.
    Izņemtu no veidnes, pārkaisa ar sadrupinātiem bezē cepumiem.

    FOTO: Madara

  7. Lai labi garšo! :)
    Lai labi garšo! :)

    FOTO: Madara

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemes strogonovs

Kurzemes strogonovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas