Mīkstu sviestu sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un liķieri. Masu piespiežot, klāj tortes veidnē, kam var noņemt malu, un noliek aukstumā.
4 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna pievieno krējumsieram, kas sajaukts ar saberztu biezpienu un cukuru, citrona sulu. Iemaisa saputotu saldo krējumu.
1/3 masas liek veidnē virs ieklātās pamatnes
Pārklāj ar ievārījumu, kam pievienotas 2 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna.
Virsū liek pārējo putoto masu, un uz dažām stundām liek ledusskapī sastingt.
Izņemtu no veidnes, pārkaisa ar sadrupinātiem bezē cepumiem.
Lai labi garšo! :)
Sastāvdaļas
Pamatnei:
120 g sviesta
300 g cepumu
2 ēd. k. liķiera
Pildījumam:
1 glāze ķiršu ievārījuma
500 g krējumsiera
500 g vājpiena biezpiena
300 g saldā krējuma
120 g cukura
2 ēd. k. citrona sulas
6 tējk. želatīna
Virsai:
100 g bezē cepumu
-->
Pagatavošana
120 min.120 min.
Mīkstu sviestu sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un liķieri. Masu piespiežot, klāj tortes veidnē, kam var noņemt malu, un noliek aukstumā.
4 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna pievieno krējumsieram, kas sajaukts ar saberztu biezpienu un cukuru, citrona sulu. Iemaisa saputotu saldo krējumu.
1/3 masas liek veidnē virs ieklātās pamatnes
Pārklāj ar ievārījumu, kam pievienotas 2 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna.
Virsū liek pārējo putoto masu, un uz dažām stundām liek ledusskapī sastingt.
Izņemtu no veidnes, pārkaisa ar sadrupinātiem bezē cepumiem.
Lai labi garšo! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri