1. Mīkstu sviestu sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un liķieri. Masu piespiežot, klāj tortes veidnē, kam var noņemt malu, un noliek aukstumā.

Foto: Receptes.lv
2. 4 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna pievieno krējumsieram, kas sajaukts ar saberztu biezpienu un cukuru, citrona sulu. Iemaisa saputotu saldo krējumu.

Foto: Receptes.lv
3. 1/3 masas liek veidnē virs ieklātās pamatnes

Foto: Receptes.lv
4. Pārklāj ar ievārījumu, kam pievienotas 2 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna.

Foto: Receptes.lv
5. Virsū liek pārējo putoto masu, un uz dažām stundām liek ledusskapī sastingt.
6. Izņemtu no veidnes, pārkaisa ar sadrupinātiem bezē cepumiem.

Foto: Receptes.lv
7. Lai labi garšo! :)

Foto: Receptes.lv