Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras ķemmītes ingvera - burkānu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 jūras ķemmītes
  • Mērcei
  • 500 g svaigi spiestas burkānu sulas
  • 1 citrona miziņa
  • 1 smalcināts šalotes sīpols
  • 1.5 cm kapātas ingvera saknes
  • 60 g ūdens
  • 6 ēdamk. citrona sulas
  • 1.5 tējk. vīna etiķa
  • 1 /2 tējk. koriandra sēklu
  • 1 /2 tējk. rozā piparu
  • 1 /2 tējk. zaļo piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Jūras ķemmītes ierīvē ar sāli, pipariem un sakarsētā eļļā apcep, lai vidū paliek jēls. Pa to laiku gatavi mērci. Visas sastāvdaļas, izņemot burkānu sulu, liek katlā un novāra līdz pusei. Tad pievieno burkānu sulu un atkal novāra pusi. Iegūto mērci izkāš caur sietu. Mērci lej trauciņā un iegremdē tajā apceptās ķemmītes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas