Jūras ķemmītes ingvera - burkānu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 jūras ķemmītes
  • Mērcei
  • 500 g svaigi spiestas burkānu sulas
  • 1 citrona miziņa
  • 1 smalcināts šalotes sīpols
  • 1.5 cm kapātas ingvera saknes
  • 60 g ūdens
  • 6 ēdamk. citrona sulas
  • 1.5 tējk. vīna etiķa
  • 1 /2 tējk. koriandra sēklu
  • 1 /2 tējk. rozā piparu
  • 1 /2 tējk. zaļo piparu

Pagatavošana

75 min.
  1. Jūras ķemmītes ierīvē ar sāli, pipariem un sakarsētā eļļā apcep, lai vidū paliek jēls. Pa to laiku gatavi mērci. Visas sastāvdaļas, izņemot burkānu sulu, liek katlā un novāra līdz pusei. Tad pievieno burkānu sulu un atkal novāra pusi. Iegūto mērci izkāš caur sietu. Mērci lej trauciņā un iegremdē tajā apceptās ķemmītes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi