Garšaugos ceptas garneles ar parmezānu

Garšaugos ceptas garneles ar parmezānu
Foto: Depositphotos.com
Pasniedz ar visu pannu. Ēd ar mīkstu baltmaizi, kuru iemērc sviesta mērcē.

Sastāvdaļas

  • Garneles
  • Citrons
  • Ķiploks
  • Rozmarīns
  • Dilles
  • Čili
  • Sviests
  • Olīveļļa
  • Pipari
  • Parmezāna siers

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkarsētā pannā cep sasmalcinātus garšaugus, ļauj, lai no tiem izdalās ēteriskās eļļas.
  2. Tad pievieno garneles, nedaudz vēlāk eļļu un mazliet sviestu, visu ik pa laikam samaisot.
  3. Kad sviests sakaramelizējies, garneles ir gatavas. Virsū uzkaisa svaigi maltus melnos piparus un rīvētu sieru.

    Labu apetīti!
    Kad sviests sakaramelizējies, garneles ir gatavas. Virsū uzk...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Liga 2013. gada 27. janvāris 17:30
daargi, bet garsiigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi