Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Garšaugos ceptas garneles ar parmezānu

Garšaugos ceptas garneles ar parmezānu

FOTO: Depositphotos.com

Pasniedz ar visu pannu. Ēd ar mīkstu baltmaizi, kuru iemērc sviesta mērcē.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Garneles
  • Citrons
  • Ķiploks
  • Rozmarīns
  • Dilles
  • Čili
  • Sviests
  • Olīveļļa
  • Pipari
  • Parmezāna siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkarsētā pannā cep sasmalcinātus garšaugus, ļauj, lai no tiem izdalās ēteriskās eļļas.
  2. Tad pievieno garneles, nedaudz vēlāk eļļu un mazliet sviestu, visu ik pa laikam samaisot.
  3. Kad sviests sakaramelizējies, garneles ir gatavas. Virsū uzkaisa svaigi maltus melnos piparus un rīvētu sieru.

    Labu apetīti!
    Kad sviests sakaramelizējies, garneles ir gatavas. Virsū uzk...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas