Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Garneles sarkanajā mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg garneles čaulā
  • 4 daiviņas ķiploku
  • 50 ml baltvīna
  • 2 ēdamk. tomātu pastas
  • 2 ēdamk. rīsu etiķa
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • 1 ēdamk. austeru mērces
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 1 tējk. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ķiplokus sagriež gabaliņos, apcep sviestā un pievieno garneles, apcep. Sajauc tomātu pastu, sojas, austeru mērci, rīsu etiķi, vīnu, cukuru un maisa līdz cukurs izkūst. To visu pārlej garnelēm un turpina sautēt, periodiski maisot, līdz liekais mitrums iztvaikojis, un garneles apvilkušās ar sārtu, spīdīgu garoziņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas