Garneles sarkanajā mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg garneles čaulā
  • 4 daiviņas ķiploku
  • 50 ml baltvīna
  • 2 ēdamk. tomātu pastas
  • 2 ēdamk. rīsu etiķa
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • 1 ēdamk. austeru mērces
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 1 tējk. cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. Ķiplokus sagriež gabaliņos, apcep sviestā un pievieno garneles, apcep. Sajauc tomātu pastu, sojas, austeru mērci, rīsu etiķi, vīnu, cukuru un maisa līdz cukurs izkūst. To visu pārlej garnelēm un turpina sautēt, periodiski maisot, līdz liekais mitrums iztvaikojis, un garneles apvilkušās ar sārtu, spīdīgu garoziņu.

Komentāri

kika 2011. gada 27. aprīlis 14:24
Vēl gatavojās, bet smaržo un izskatās lieliski!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi