Rīsi kokospienā ar garnelēm

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g garneļu
  • 125 g rīsu
  • 200 ml kokospiena
  • 3 ķiploka daivas
  • 1 sīpols
  • 1 tomāts
  • ½ paprikas
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 2 ēdamk. zivju mērces
  • Pētersīļi
  • Tabasko mērces
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīki sagriež sīpolu un ķiplokus. Tomātam novelk mizu un sagriež mazos kubiņos.
  2. Uzkarsētā eļļā cep sīpolu un ķiplokus, pievieno tomātu un maisot, turpina cept 3 min. Pievieno nomazgātus rīsus, pielej 150 ml ūdens un vāra 5 min. Tad pielej kokospienu, dažas piles Tabasko mērces, zivju mērci un nelielos gabalos sagrieztu papriku, vāra 10 min. Rīsiem pievieno garneles un vāra 5 min. Ēdienu pasniedz ar sīki sagrieztiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi