Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļa ar ananāsiem

Liellopu gaļa ar ananāsiem

FOTO: Eseni

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg liellopu gaļas
  • 100 ml gaišās sojas mērces
  • Ananass
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež gaļu un ananāsu 1cm biezās šķēlītēs.
    Sagriež gaļu un ananāsu 1cm biezās šķēlītēs.

    FOTO: Eseni

  2. Kārto gaļas šķēlītes ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlejot virsū sojas mērci.
    Kārto gaļas šķēlītes ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlejo...

    FOTO: Eseni

  3. Pa virsu saliek ananāsu šķēles. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 220 grādos 1 stundu.
    Pa virsu saliek ananāsu šķēles. Cep iepriekš sakarsētā cepeš...

    FOTO: Eseni

  4. Gatavs! Ananāsus arī var ēst, bet var arī neēst. Man negaršo.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas