Karaliskās zivs steiks ar ķiploku - zaļumu sviestu

Sastāvdaļas

  • 1 karaliskā zivs
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 citrons
  • 100 g sviesta
  • 2 ēdamk. pētersīļu
  • Kajennas pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Izmantojot saldētu zivi, tai ļauj atkust istabas temperatūrā 30 min., bet, vēlams, pirms pagatavošanas turēt uz nakti ledusskapī.
  2. Karalisko zivi sagriež četros 2 – 3 cm biezos steikos. Steikus noskalo un nosusina. Sviestu sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, izspiestu citrona sulu, sasmalcinātiem pētersīļiem un Kajennas pipariem. Zivi grilē no abām pusēm 5 min. Tad iesmērē no abām pusēm ar zaļumu sviestu un vēl grilē no katras puses 3 min. Karaliskās zivs steikus pasniedz kopā ar citronu šķēlītēm un zaļiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi