Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantā haizivs fileja

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 haizivs fileja
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 citrons
  • 1 /4 tase pētersīļu
  • 2 ēdamk. čili mērces
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • 1 tējk. žāvēta bazilika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Haizivs filejas gabaliņus liek plastmasas maisiņā. Pievieno citronu sulu, sasmalcinātus pētersīļus, baziliku, samaltu ķiploku, čili mērci un sojas mērci. Aizver maisu un tur ledusskapī 1 h. Tad haizivs fileju izņem no maisa un liek uz iepriekš sasildītiem grila akmeņiem, tur 3 min. Marinādi, kas atradās maisā, saglabā. Haizivs filejas apgriež, apsmidzina ar marinādi un cep uz grila no abām pusēm 5-8 min. Kad zivs gatava, to pārlej ar iepriekš uzsildītu marinādi. Zivs gatavību pārbauda ar dakšiņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas