Pikantā haizivs fileja

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 haizivs fileja
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 citrons
  • 1 /4 tase pētersīļu
  • 2 ēdamk. čili mērces
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • 1 tējk. žāvēta bazilika

Pagatavošana

80 min.
  1. Haizivs filejas gabaliņus liek plastmasas maisiņā. Pievieno citronu sulu, sasmalcinātus pētersīļus, baziliku, samaltu ķiploku, čili mērci un sojas mērci. Aizver maisu un tur ledusskapī 1 h. Tad haizivs fileju izņem no maisa un liek uz iepriekš sasildītiem grila akmeņiem, tur 3 min. Marinādi, kas atradās maisā, saglabā. Haizivs filejas apgriež, apsmidzina ar marinādi un cep uz grila no abām pusēm 5-8 min. Kad zivs gatava, to pārlej ar iepriekš uzsildītu marinādi. Zivs gatavību pārbauda ar dakšiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi