-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konservējumi
-
>
Gailenes želejā bez želatīna briedināšanas
Gailenes želejā ziemā būs īsta svētku galda rota!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Vārītas mazas gailenītes
-
Mazi sīpoli ripiņās
-
Sāls
-
Cukurs
-
Pipari
-
Etiķa esence
-
Želantīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Puslitra burciņā ieber nedaudz piparu, arī smaržīgos un lauru lapu.
-
Burkas apakšā liek pāris sīpolu ripas, virsū vārītās gailenes.
-
Pa vidu ieber tējkaroti sāls un trīs tējkarotes cukura.
-
Piepildītai burkai uzlej tējkaroti esences vai 8 tējkarotes etiķa.
-
Un 2 līdz 3 tējkarotes želantīna.
-
Uzlej karstu ūdeni un pasterizē. Burkas aizvāko ar sterilizētiem vākiem. Katru burku saskalina, apgriež ar vākiem uz leju, ļaujot pilnībā atdzist.
-
Ātri, skaisti un garšīgi!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs