Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldētu ķiršu želeja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g saldētu ķiršu
  • 50 g želantīna
  • 250 ml saldā krējuma vai jogurta
  • 1 paciņa vanilīncukura
  • 50 ml ruma
  • 200 ml ķiršu sulas (vai citas sarkanas sulas)
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. 40 g želantīna atšķaida ar nelielu daudzumu sulas, 10 g - ar pienu vai ūdeni.
  2. Ķiršus atsaldē, pievieno sulu, cukuru un rumu un silda, līdz cukurs izkusis. Pievieno želantīnu. Pusi masas lej deserta trauko, pārējo atstāj. Aukstumā sarecina.
  3. Saldajam krējumam pievieno vanilīncukuru, cukuru pēc garšas, uzsilda un pievieno pienā vai ūdenī uzbriedīnāto želantīnu.
  4. Atdzesētu pārlej deserta trauciņiem, lai virs sarkanāš kārtas ir balta kārtiņa. Arī to aukstumā sarecina.
  5. Pārlej atlikušo ķiršu masu. Ja tā jau sākusi sastingt, to var pasildīt un atkausēt. Sastindzina.
  6. Var rotāt ar piparmētras lapām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA