Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu - plūmju ievārījums

Ābolu - plūmju ievārījums

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg plūmju
  • 1 kg ābolu
  • 300 ml ūdens
  • 2 kanēļa miziņas
  • 2 timiāna zariņi
  • 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura (var aizstāt ar 500 g Dansukker ievārījumu cukura "1+3", vai 2 kg baltā smalkā cukura)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Plūmes noblanšē, noņem miziņas, izņem kauliņus un sagriež gabalos.
  2. Ābolus nomizo, izņem serdes un sadala šķēlēs. Plūmes kopā ar āboliem, ūdeni, kanēli un timiānu liek katlā, nosedz ar vāku, uzvāra un turpina vārīt apmēram 5-10 minūtes.
  3. Pievieno cukuru un vāra vēl 2-10 minūtes*. 4) Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.
  4. * Ar ievārījuma cukuru "1+3" jāvāra 2-3 minūtes. Ar Ievārījuma cukuru jāvāra 5 minūtes. Ar balto jāvāra 10 minūtes.
    * Ar ievārījuma cukuru "1+3" jāvāra 2-3 minūtes. A...

    FOTO: Dansukker

  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas