Aukstā alus zupa

Aukstā alus zupa
Foto: Depositphotos.com
Paķerts no pasena avīzes pielikuma "Pavards".

Sastāvdaļas

  • 1 l tumša vai gaiša alus (var ņemt arī bezalkaholisko)
  • 4 olas
  • 150 g asa cietā siera (saberzta)
  • 1 vārīta selerijas sakne
  • 1 vārīts burkāns
  • Saldais krējums
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • Lociņi

Pagatavošana

10 min.
  1. Atdzesētā alū iejauc ar sāli un pipariem sarīvētu sieru, vārītu selerijas skani un vārītu burkānu (sarīvētus).
  2. Pierīvē nedaudz muskatrieksta. Visu sablenderē.
  3. Pievieno saldo krējumu - sablenderē vēlreiz. Pasniedz ar zaļumiem un grauzdiņiem.

    Lai labi garšo!
    Pievieno saldo krējumu - sablenderē vēlreiz. Pasniedz ar zaļ...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi