-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Aukstā alus zupa
Paķerts no pasena avīzes pielikuma "Pavards".
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 l tumša vai gaiša alus (var ņemt arī bezalkaholisko)
-
4 olas
-
150 g asa cietā siera (saberzta)
-
1 vārīta selerijas sakne
-
1 vārīts burkāns
-
Saldais krējums
-
Sāls
-
Pipari
-
Muskatrieksts
-
Lociņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
10 min.
-
Atdzesētā alū iejauc ar sāli un pipariem sarīvētu sieru, vārītu selerijas skani un vārītu burkānu (sarīvētus).
-
Pierīvē nedaudz muskatrieksta. Visu sablenderē.
-
Pievieno saldo krējumu - sablenderē vēlreiz. Pasniedz ar zaļumiem un grauzdiņiem.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs