Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Cepumi - žagariņi

Cepumi - žagariņi

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kviešu miltu
  • 6 ēd. k. krējuma
  • 5 ēd. k. cukura
  • 2 olas
  • 1 tējk. sodas
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Eļļa cepšanai
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Iesit bļodā olas, pievieno sāli, cukuru un visu samaisa. Pēc tam pievieno skābu krējumu, kas samaisīts ar sodu, visu samaisa. Tad pakāpeniski pievieno kviešu miltus un samīca kamēr mīkla paliek stingra.
  2. Mīklu izveltnē, sagriež 4 - 5cm platās strēmelēs un tad griež rombiņus. Rombiņam viducī ar nazi iegriež caurumiņu. Pēc tam vienu galu izver cauri, it kā sasietu cilpiņu.
  3. Sagatavotos cepumus liek sakarsētā eļļas traukā un vāra gaiši brūnus. Atdzisušus kārto traukā un pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Sagatavotos cepumus liek sakarsētā eļļas traukā un vāra gaiš...

    FOTO: Sintija Muižniece

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas