Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Uzkoda no foreles (vimbas, zandarta)

Ja ciemos brauc bagāti paziņas, un gribas pasniegt kaut ko ar bagātīgu aromātu un smaržu buķeti. Vai arī kā lielisku cienastu viesībās, izmantojot Latvijā pieejamus produktus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sagriezta zivs fileja
  • Lauru lapas
  • Smaržīgie pipari
  • Ķiploks
  • Neliels sīpols
  • Pusburkāns
  • Melnsakne
  • Kaltētas citrusaugu miziņas
  • Sinepes
  • 1 vai 2 krustnagliņas
  • Nedaudz muskatriekstu
  • 10 -15 ķimenes un bārbeles vai dzērveņogas
  • Pētersīļa saknīte vai mārrutka gabaliņš
  • Nedaudz sāls
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkā ieliek lauru lapas, smaržīgos piparus
  2. Sagriež ķiploku un sīpolu, burkānu, melnsakni un ieliek burkā
  3. Pievieno citrusaugļu miziņas, sinepes, krustnagliņas, muskatriekstu, ķimenes un ogas, pētersīļa saknīti un mārrutka gabaliņu
  4. Pieber sāli
  5. Liek kārtām zivs gabaliņus (bez asakām)
  6. Pārkaisa ar dillēm vai to sēklām un smalkajiem pipariem
  7. Kad burciņa pilna, parlej to ar sālsūdeni, pievieno naža galu kečupa.
  8. Virspusē - pāris lauru lapu, dilles
  9. Uzliek vāku un noliek ledusskapī
  10. *Foreles ir gatavas pēc 24 stundām, bet vimbas un zandarts pēc 5-6 dienām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA