Cepts akmeņasaris čīles gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 akmeņasara filejas
  • 1 citrons
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • Krējums
  • Garšvielu maisījums zivīm
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles

Pagatavošana

25 min.
  1. Ieliek pannā akmeņasara filejas un apkaisa ar sāli, pipariem un garšvielu maisījumu zivīm. Pannā uzkarsētā olīveļļā cep zivi apmēram 15 min. Krējumu sajauc ar citrona sulu un sasmalcinātām dilēm. Akmeņasara filejas pasniedz ar krējuma mērci, ko dekorē ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi