Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepts akmeņasaris čīles gaumē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 akmeņasara filejas
  • 1 citrons
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • Krējums
  • Garšvielu maisījums zivīm
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ieliek pannā akmeņasara filejas un apkaisa ar sāli, pipariem un garšvielu maisījumu zivīm. Pannā uzkarsētā olīveļļā cep zivi apmēram 15 min. Krējumu sajauc ar citrona sulu un sasmalcinātām dilēm. Akmeņasara filejas pasniedz ar krējuma mērci, ko dekorē ar citrona šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA