Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Lečo ar šampinjoniem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg sīpoli
  • 0.5 kg burkāni
  • 1 kg tomāti
  • 1 kg sarkanā paprika
  • 0.3 kg šampinjoni
  • 0.5 l tomātu pasta(ne mērce!)
  • 3 ēd. kar. eļļa
  • Sāls, cukurs, asie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Katlā ielej eļļu, uzkarsē, ieber uz sakņu rīves sarīvētus burkānus, pēc 5 min. ieber sagrieztus sīpolus un sautē vēl brīdi. Tad pieber sagrieztus tomātus un pēc min. 15 arī kubiņos sagrieztu papriku. Visu sautē zem vāka līdz paprika gatava. Tad pieber sagrieztus šampinjonus un pievieno tomātu pastu. Sautē vēl 5 min.
  2. Visu griež palielos gabalos. Karstu lečo pilda burkās un aizvāko. Var glabāt visu ziemu. Lieto pie mērcēm(ar malto gaļu), vai lej zupā(sakņu vai gaļas) - lieliski papildina garšu. Var ēst arī kā piedevas - siltu vai aukstu. Sanāks apm. 2,5 l
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas