Ķirbja nūjiņas

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Attīrīts ķirbis
  • Milti
  • Olas
  • Rīvmaize
  • Garšvielas- sāls, pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Ķirbja mīkstumu sagriež taisnstūra gabalos (līdzīgi kā zivju pirkstiņi). Apvārta miltos, tad sakūltās olās ar garšvielām, un pēc tam rīvmaizē! Liek cepties uz pannas sakarsētā eļļā. Cep kamēr ķirbja nūjiņas ir zeltaini brūnas. Ēdienu pasniedz siltu ar majonēzi vai krējumu! Labu apetīti!

Komentāri

jana 2016. gada 3. novembris 14:40
cik aptuveni biezas skeeliites jagriez? :)
jz 2015. gada 16. decembris 17:35
sanāca gardi :) , bet man liekas ,ka garšvielas vajag jaukt miltos nevis olaa , tā uz ķirbīša tiek vairāk garšvielu :)
ernests toms pocmans 2013. gada 12. februāris 19:35
lajkam ka bus jamejgina est. uztajsits jau ira :))))))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi