Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Franču vistas karbonāde ar kartupeļiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • [i]Vistas fileja (2gab.)
  • Kartupeļi (puskilograms)
  • Holandes siers (300g)
  • Milti
  • 1 ola
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • Maltie pipari
  • Sāls
  • Eļļa[/i]
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupeļus, uzliek tos vārīties pievienojot šķipsniņu.
  2. Sarīvē sieru, izber miltus lēzenā traukā, sakuļ olu un pievieno tai šķipsniņu sāls. Uzsilda pannu uz mazas uguns. Pa to laiku, kamēr panna silst, izklapē gaļu. Liek vistas fileju vispirms miltos, tad tolā un liek uz pannas uz lielas uguns. Kamēr karbonāde apbrūninās ieslēdz cepeškrāsni lai tā uzsilst. Nokāš kartupeļus, liek tos uz cepeškrāsns pannas, sagrieztus uz pusēm. Sacepto karbonādi liek arī blakus kartupeļiem uz cepeškrāsns pannas.
  3. Samaisa majonēzi ar saspiestām ķiploka daiviņām, pievieno šķipsniņu sāls, pēc garšas. Gan kartupeļus gan karbonādi apkaisa ar maltiem pipariem. Karbonādi apsmērē ar majonēzi. Uz karbonādes uzliek sieru, tā lai nekrīt pāri maliņām, bet ir līdz ar. Atlikušo sieru pārkaisa kartupeļiem.
  4. Cep cepeškrāsnī visu aptuveni 15minūtes, līdz siers izkūst un paliek gaiši brūns.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA