Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Medus māja

FOTO: krista Zaharnova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gl. cukura
  • 3 olas
  • 2 tēj.k. dz.sodas
  • 3 ēd.k. medus
  • 500 kg. margarīna
  • 3 gl. miltu
  • 500 litrs mājas krējuma
  • 3 gl. cukura
  • Zefīrs
  • Banāns
  • Sarkanā, četstūrainā, marmelāde
  • 2 vafeļu trubiņas
  • Vafuļu plāksnīte
  • Šokolādes glazūra
  • Sarīvētā baltmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Olas, cukuru, sodu, un margarīnu saliek katliņā un liek uz uguns. Vāra, bieži maisot, uz neliela uguns, massaj jāpaliek 2 reizes lielākai. Pirms uguns izslēgšanai, jāpievieno medus, un nedaudz patura uz uguns. Tad neatdzēsētajā massā liek klāt miltus. Samaisīt, un jāparlej ( labāk lielajā) četstūrainā formā, lai nebūtu biezs slānis.
    Olas, cukuru, sodu, un margarīnu saliek katliņā un liek uz u...

    FOTO: krista Zaharnova

  2. Cepj apmēram 15 min.
  3. Jāpagatavo šokol. glazūra, un uz pārtikas plēves jāveido mājai lodziņus, un durvis. atstāj lai sacietē.
  4. Saputo krējumu ar cukuru.
  5. Atdzēsēto pīrāgu jāsagriež četstūrainos gabalos, lai sanāktu 6 gabali : 4 gab.- mājas sienas, 2 gab.- jumtam.
  6. katru slāni jāsmērē ar krēmu. Vienā pievienojot banānu šķēlītes, otrajā - zefīra šķēlītes un atkārtot....
  7. kad māja būs salikta, to apsmērē ar krēmu apkārt. Jumtu izliek ar marmelādi, māju, ar rīvmaizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu un aveņu sorbets

Rabarberu un aveņu sorbets

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas