Medus māja

Sastāvdaļas

  • 1 gl. cukura
  • 3 olas
  • 2 tēj.k. dz.sodas
  • 3 ēd.k. medus
  • 500 kg. margarīna
  • 3 gl. miltu
  • 500 litrs mājas krējuma
  • 3 gl. cukura
  • Zefīrs
  • Banāns
  • Sarkanā, četstūrainā, marmelāde
  • 2 vafeļu trubiņas
  • Vafuļu plāksnīte
  • Šokolādes glazūra
  • Sarīvētā baltmaize

Pagatavošana

180 min.
  1. Olas, cukuru, sodu, un margarīnu saliek katliņā un liek uz uguns. Vāra, bieži maisot, uz neliela uguns, massaj jāpaliek 2 reizes lielākai. Pirms uguns izslēgšanai, jāpievieno medus, un nedaudz patura uz uguns. Tad neatdzēsētajā massā liek klāt miltus. Samaisīt, un jāparlej ( labāk lielajā) četstūrainā formā, lai nebūtu biezs slānis.
    Olas, cukuru, sodu, un margarīnu saliek katliņā un liek uz u...
  2. Cepj apmēram 15 min.
  3. Jāpagatavo šokol. glazūra, un uz pārtikas plēves jāveido mājai lodziņus, un durvis. atstāj lai sacietē.
  4. Saputo krējumu ar cukuru.
  5. Atdzēsēto pīrāgu jāsagriež četstūrainos gabalos, lai sanāktu 6 gabali : 4 gab.- mājas sienas, 2 gab.- jumtam.
  6. katru slāni jāsmērē ar krēmu. Vienā pievienojot banānu šķēlītes, otrajā - zefīra šķēlītes un atkārtot....
  7. kad māja būs salikta, to apsmērē ar krēmu apkārt. Jumtu izliek ar marmelādi, māju, ar rīvmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi