Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
v
velga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gardi gan.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rihards
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte vnk. supperīga , cienāju radus, draugus kaimiņus , visi saka cool ! Kaut ko tādu gatavoju pirmo reizi mūžā , bet rezultāats 100% perfekts , iesaku visiem :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labākā recepte tiem kas neēd kabačus. Garššīgākus kabačus neesmu ēdusi. Taisu 4. gadu. Paldies autoram :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dagnija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai etiķa vietā vai izmantot arī ābolu etiķi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man ir šāda laba recepte: 2kg kabači, 350g tomātu mērces, 7gb. sīpoli ~1kg, 4paprikas, 0,5glāzes cukura, 0,5gl. 9%etiķa, 2ēd. kar. sāls - bez kaudzes, nepilna glāze eļļas. Sanāk ļoti garšīgi salāti! Varbūt kādam noderēs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Ligita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kopš izlasījām šo recepti. šis jau ir trešais gads, kopš gatavojam šos salātus! ĻOTI GARŠĪGI!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte es tikai atšķaidīju vienu ēdmkaroti esences uz 250g ūdens , sanāca super. Ja sāk tad nevar apstāties.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsiga recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
labais
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super!! Ļoti garšīgi! Kabači gabaliņos un garšo pēc ananāsiem!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kiky
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par šo burvīgo recepti, taisu jau ceturto prciju, neko nevajag ne pielikt, ne atņemt. Man kabači ne īpaši garšo, bet šādi etiķītī ir vienreizēji gardi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zigmunds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laikam jau 9% etiķi. Bet tik daudz etiķi nevajag. Sāli noteikti vajag vairāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārīte Karčevska
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Līdzīgus salātus vajag vārīt vismaz 45 min un tad pildīt burciņās..... zinu ka kabači paliek mīksti samērā ātri. Vai kārtīgi nesavārīts glabāsies ziemai? Varbūt kāds ir izmēģinājis jau pagāšgad?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingūna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paskābs likās pirmajā brīdī bet, kad trauciņā padzisa, bija labs. Liku mazāk etiķa un vairāk sāls.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
bb
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
etikis 9%
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita Kārkliņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Hei! Nav īsti skaidrs vai etiķa esence vai 9% galda etiķi jāliek.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes