Komentāri
16
Jaunākie
Vecākie
gardi gan.
Vērtējums
Atbildēt
Recepte vnk. supperīga , cienāju radus, draugus kaimiņus , visi saka cool ! Kaut ko tādu gatavoju pirmo reizi mūžā , bet rezultāats 100% perfekts , iesaku visiem :)
Vērtējums
Atbildēt
Labākā recepte tiem kas neēd kabačus. Garššīgākus kabačus neesmu ēdusi. Taisu 4. gadu. Paldies autoram :)
Vērtējums
Atbildēt
Vai etiķa vietā vai izmantot arī ābolu etiķi?
Vērtējums
Atbildēt
Man ir šāda laba recepte: 2kg kabači, 350g tomātu mērces, 7gb. sīpoli ~1kg, 4paprikas, 0,5glāzes cukura, 0,5gl. 9%etiķa, 2ēd. kar. sāls - bez kaudzes, nepilna glāze eļļas. Sanāk ļoti garšīgi salāti! Varbūt kādam noderēs.
Vērtējums
Atbildēt
Kopš izlasījām šo recepti. šis jau ir trešais gads, kopš gatavojam šos salātus! ĻOTI GARŠĪGI!!
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti laba recepte es tikai atšķaidīju vienu ēdmkaroti esences uz 250g ūdens , sanāca super. Ja sāk tad nevar apstāties.
Vērtējums
Atbildēt
Loti garsiga recepte
Vērtējums
Atbildēt
labais
Vērtējums
Atbildēt
Super!! Ļoti garšīgi! Kabači gabaliņos un garšo pēc ananāsiem!!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par šo burvīgo recepti, taisu jau ceturto prciju, neko nevajag ne pielikt, ne atņemt. Man kabači ne īpaši garšo, bet šādi etiķītī ir vienreizēji gardi.
Vērtējums
Atbildēt
Laikam jau 9% etiķi. Bet tik daudz etiķi nevajag. Sāli noteikti vajag vairāk.
Vērtējums
Atbildēt
Līdzīgus salātus vajag vārīt vismaz 45 min un tad pildīt burciņās..... zinu ka kabači paliek mīksti samērā ātri. Vai kārtīgi nesavārīts glabāsies ziemai? Varbūt kāds ir izmēģinājis jau pagāšgad?
Vērtējums
Atbildēt
Paskābs likās pirmajā brīdī bet, kad trauciņā padzisa, bija labs. Liku mazāk etiķa un vairāk sāls.
Vērtējums
Atbildēt
etikis 9%
Vērtējums
Atbildēt
Hei! Nav īsti skaidrs vai etiķa esence vai 9% galda etiķi jāliek.
Vērtējums
Atbildēt