Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grillēts jūras breksis ar garšvielām

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 1 kg svaiga jūras plikša(2-3 gab.)
  • 5 sīpoli ar visiem lokiem
  • 2 ķiploki
  • 40 g dilles
  • 40 g pētersīļi
  • 4 ēd rapšu vai cita lēta eļļa
  • 4 ēd sāls
  • 3 ēd karijs
  • 2 ēd pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Receptē ir minēta jūras plikša, taču tās vietā var izmantot jebkuru citu jūras zivi (buti, asari u. c.).
  2. Zivis notīra no zvīņām, gareniski pārgriež uz pusēm un no abām pusēm apsmērē ar sāli.
  3. Sakapā zaļumus, ķiplokus un sīpolus un kopā ar kariju un pipariem zivis no iekšpuses apkaisa. Ieziež ar eļļu un kārtīgi pamīca 5 min. Liek zem sloga un atstāj dienu ievilkties.
  4. Uzkarsē grilu un cep zivi no neapgaršvielotās puses ap 20 min., līdz gatava. Pasniedz uz maizes, ar salātiem, kartupeļiem un tomātu mērci vai bez piedevām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas