Ar bietēm un kaperiem rotāta cepta plekste

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 -8 plekstes filejas
  • 200 g marinētu biešu
  • 100 g sviesta
  • 4 ēdamk. kaperu, rīvmaize
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Sviests

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivs filejas apviļā rīvmaizē, sālī un piparos. Uzkarsētā sviestā cep no abām pusēm zivis, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Sakapā marinētas bietes. Katliņā apbrūnina sviestu, tad tajā iemaisa bietes un kaperus, pievieno sāli un piparus. Pagatavoto biešu un kaperu maisījumu kārto uz ceptās zivs gabaliem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Ilze Eglīte 2010. gada 29. jūlijs 21:38
Šo vēlētos nogaršot!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni