Ar bietēm un kaperiem rotāta cepta plekste

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 -8 plekstes filejas
  • 200 g marinētu biešu
  • 100 g sviesta
  • 4 ēdamk. kaperu, rīvmaize
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Sviests

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivs filejas apviļā rīvmaizē, sālī un piparos. Uzkarsētā sviestā cep no abām pusēm zivis, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Sakapā marinētas bietes. Katliņā apbrūnina sviestu, tad tajā iemaisa bietes un kaperus, pievieno sāli un piparus. Pagatavoto biešu un kaperu maisījumu kārto uz ceptās zivs gabaliem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Ilze Eglīte 2010. gada 29. jūlijs 21:38
Šo vēlētos nogaršot!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi