Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ukraiņu adžika "sievasmātes mēle" bez pasterizēšanas

Ukraiņu adžika "sievasmātes mēle" bez pasterizēšanas

FOTO: Shutterstock.com

Vienkārši pagatavojama un asa kā sievasmātes mēle - tāda ir šī gardā adžika.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg kabači
  • 1 kg saldie pipari
  • 200 g ķiploki
  • 200 ml eļļas
  • 200 g cukura
  • 500 g tomātu pastas
  • 3 ēd. k. sāls
  • 5 čili pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Visus dārzeņus samaļ gaļas mašīnā, liek katlā.
  2. Pievieno sāli, cukuru un vāra 20 minūtes.
  3. Pēc tam pievieno tomātu pastu un lēnām maisa kā putru, jo masa sabiezēs.
  4. Kad masa uzmet burbuli, nogriež liesmu.
  5. Karstu lej burkās un aizvāko.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas